Κατασκευαστής: PEC
Κωδικός Προϊόντος: Site Flash Pack
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
349,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 281,45€

Σελίδα στατική σε HTML με κάποια στοιχεία κινούμενων γραφικών (Flash). Οι ιστοσελίδες αυτές αποτελούνται συνήθως από τρεις μέχρι και δέκα συνδέσμους (σελίδες) μέσα στις οποίες αναφέρονται πληροφορίες για την εταιρία, στοιχεία επικοινωνίας, ενδεικτικά προϊόντα και υπηρεσίες και πιθανά κάποιοι τιμοκατάλογοι με τη μορφή εξωτερικών αρχείων (συνήθως pdf) ενώ παράλληλα πλαισιώνονται από φωτογραφικό υλικό και πιθανά κάποια στοιχεία Flash. Ο κάτοχος μιας τέτοιας ιστοσελίδας, δεν έχει τη δυνατότητα τροποποίησης του περιεχομένου λόγο της στατιτκότητας που όμως μπορεί να αναλάβει η εταιρία PEC.

Το οικονομικό PEC πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας σας παρέχει την δυνατότητα με πολλές λέξεις – κλειδιά να παρουσιάσετε το προφίλ σας εύκολα και γρήγορα αναλυτικά με όλες τις πληροφορίες που θα μας παρέχετε. 

Η επιλογή αυτής της τεχνικής σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα με ελκυστικό design αλλά και με πολύ εντυπωσιακά κινούμενα γραφικά που σίγουρα θα κερδίσουν τον κάθε σας επισκέπτη.

 
Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε ένα site όπως ακριβώς το επιθυμείτε χωρίς κανέναν περιορισμό στην σχεδίαση του.
Προτείνετε συνήθως σε εταιρίες και επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να ενδυναμώσουν το brandname τους με κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.

Για να αγοράσετε το πακέτο χρειάζεστε και το πακέτο PEC Hosting που θα το βρείτε εδώ