Κατασκευαστής: PEC
Κωδικός Προϊόντος: PEC Website Eco
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
199,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 160,48€

Οικονομικό πακέτο για μικρές επιχειρήσεις

5-10 σελίδες για παρουσίαση του προφίλ της εταιρίας σας ή για προσωπική χρήση στην πιο οικονομική προσφορά τις αγοράς.

 Το οικονομικό PEC πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας σας παρέχει την δυνατότητα με πολλές λέξεις – κλειδιά να παρουσιάσετε το προφίλ σας εύκολα και γρήγορα αναλυτικά με όλες τις πληροφορίες που θα μας παρέχετε. 

 

Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων γίνεται πάντα ανάλογα με το αντικείμενο της κάθε επιχείρησης. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα προσχέδια ώστε κάθε ιστοσελίδα να είναι μοναδική και να διαφέρει από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό.Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο αισθητικό μέρος με καθαρά γραφικά, ώστε η δικτυακή παρουσία μιας επιχείρησης να προβάλει το αντίστοιχο κύρος και επαγγελματισμό.
 
Παράλληλα προσέχουμε το λειτουργικό μέρος με ευδιάκριτες κατηγορίες και επιλογές, ώστε ο επισκέπτης να έχει άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και το υλικό που αναζητεί.
Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας εξαρτάται από τον τρόπο σχεδιασμού (δυναμικό, στατικό, κίνηση, ήχος, video) και από τον όγκο του (αριθμός προϊόντων, υπηρεσιών, κατηγοριών-υποκατηγοριών). Μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά ( κλικ εδώ ) για σελίδες με δυναμικό περιεχόμενο Portal στο οποίο μπορείτε να κάνετε έυκολα εσείς τις αλλαγές στο site σας
 
Υπηρεσίες

Απλή Ιστοσελίδα

Σχεδιασμός 5-7 κατηγορίες και περίπου 20-30 φωτογραφίες, χωρίς δυνατότητα διαχείρισης.

Για το Πακέτο PEC Internet Economy θΑ χρειαστείτε το PEC Hosting κάνοντας κλικ εδώ