Κατασκευαστής: PEC
Κωδικός Προϊόντος: AdWords Google
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
99,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 80,49€

Ένας άμεσος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του δικτυακού σας τόπου είναι η διαφήμιση "Pay per click (PPC)" στο Google Adwords.

Ονομάζεται pay-per-click γιατί μόνο όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμιση σας, πληρώνετε ένα ποσό (συνήθως μερικά cents).
Το καλό λοιπόν με αυτόν τον τρόπο είναι ότι χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος επισκέπτεται το δικτυακό σας τόπο και όχ για "θεάσεις". Δεν χρεώνεστε σε περίπτωση που κάποιος δει την διαφήμιση αλλά δεν κάνει κλικ.
 
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το ποσό που πληρώνετε το ορίζετε εσείς  οπότε κυμαίνεται μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων ορίων.
Οι διαφημίσεις αυτές μπορούν να έχουν τη μορφή κειμένου, εικόνας ή βίντεο. Μπορούν να προβληθούν σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και το MSN. Επίσης μπορείτε αν θέλετε να τις προβάλλετε σε δικτυακούς τόπους που συνεργάζονται με αυτές τις μηχανές αναζήτησης. Με λίγα λόγια προβάλλεται η διαφήμιση σας σε ένα πολύ μεγάλο target group!
 
Άμεσο επακόλουθο λοιπόν μιας αποτελεσματικής καμπάνιας PPC είναι η αύξηση της κερδοφορίας. Μπορούμε να στήσουμε τη καμπάνια αυτή για σας σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης. Η δημοφιλέστερη επιλογή είναι το Google, και συγκεκριμένα το Google Adwords
 
Εμείς αναλαμβάνουμε να στοχεύσουμε την Διαφήμιση σας και να σας φέρουμε όσο δυνατόν περισσότερους πελάτες για την επιχείρηση σας !
 
Το πακέτο περιλαμβάνει εκπαίδευση για το Google Analytics και σας προσθέτουμε στο Google Places (για εμφάνιση της επιχείρισής σας στο Google Map)
 
Δώρο τα πρώτα 35 ευρώ με την ενεργοποίηση